Flytta volymen från midjan till rumpan

Tänk att man kan vrida tillbaka klockan! Ja, nu är det ju inte bokstavligt talat, men när det kommer till den egna kroppen är det fullt möjligt. Om du har varit med om att kroppen inte förändras, hur mycket du än tränar? Du går på än den ena dieten efter den andra – och inget händer? Jo, du går ner i början och så snart du har slutat med dieten så är kilona tillbaka? Man kan ju inte ständigt gå hos Viktväktarna, eller ständigt fasta med 5-2 metoden. Man måste ju hinna leva ett vanligt liv också. Det får vara lagom med träning, lagom med mat och så vill man ha en kropp som man själv är nöjd med. Har du någonsin tänkt att du önskar att du kunde lyfta fettet från magen, till rumpan i stället? Visste du att man faktiskt kan göra det?
 
Skönhetsklinik i Stockholm som gör det möjligt
 
Det finns en klinik i Stockholm som gör just detta möjligt. Metoden heter "Brazilian Butt Lift". Den innebär att du kan skulptera kroppen precis som du önskar det. Har du för stor mage, kan du få en mindre mage. Då ser man till att fettet och överbliven hud avlägsnas. Det fett som man har tagit bort, bearbetas så att död vävnad inte opereras in i kroppen igen. Fettet ska omvandlas så att man kan injicera det på ställen i kroppen som du önskar det. Varför inte få en rumpa som Jennifer Lopez, eller Kim Kardashian? Tar man bort fettet från magen och ryggen får man fram den effekt som man vill, och som markerar rumpans form. På det sättet skulpterar man kroppen på sätt som du önskar dig.
 
Träning formar inte kroppen som vi önskar den
 
Med träning åstadkommer du inte det som vi önskar oss, framför allt åstadkommer träning inte den form på rumpan som vi önskar oss. Träning är däremot alltid bra för hälsans skull och föryngrar kroppen, gör den mer uthållig, friskare och är bra både för hjärna och muskler. Däremot formar träningen inte kroppen så som vi önskar och skulle du bli kroppsbyggare, så är det själva musklerna som blir större. Fortsätter du att äta som förut, blir kroppen i stället stadigare, och du blir stark men man kan inte forma kroppen med att lyfta vikter och träna på gymmet. Däremot kan du få snygga armmuskler och benmuskler. Magen blir fastare, men rumpan fortsätter har den form som förut, men får en fastare form. Vill man ha  en rumpa som Jennifer Lopez, eller Kim Kardashian måste man göra något annat.
 
Så går en Brazilian Butt Lift till
 
Här får du veta hur själva  "Brazilian Butt Lift" går till och vilka olika steg man vidtar för att åstadkomma det man vill med metoden.
 
1. konsultation
 
Det första man gör är att du går till skönhetskliniken och får ett samtal med kirurg, eller sjuksköterska som berättar för dig hur det hela går till. Det är viktigt att du vet vad som ska hända och hur det går till och att du vet vilka förväntningar du kan ha på metoden, vad du bör tänka på och hur du ska göra för att resultatet ska bli så bra som det bara kan bli.
 
2. fettsugning
 
Först gör man en första fettsugning som avlägsnar det fett som du inte önskar dig. Det är ju det fett som sedan används för att forma rumpan precis som du önskar den. Du slipper det fett som du inte vill ha. Man tar även bort överflösig hud så att det inte blir så uppenbart vad som har hänt. Sedan får du vila dig och låta kroppen återhämta sig. Man brukar låta det går några veckor mellan fettsugningen och nästa steg.
 
3. insprutning av fettet
 
När det sedan har gått några veckor injicerar man fettet i rumpan. Det är mycket viktigt att du de närmaste veckorna efter injiceringen inte sitter ner, eftersom det formar rumpan på sätt som du förmodligen inte önskar dig. Därför bör du stå eller ligga ner, men inte sitta på rumpan. Man gör några injiceringar cirka var sjätte vecka för att kroppen ska stabiliseras och hinna anpassa sig till förändringarna.

Åtgärda just det som du behöver

 
Har du rynkor i pannan, kring munnen eller vid näsan? Har du påsar under ögonen? Har du insjunkna kinder? Önskar du att du kunde föryngra ditt utseende? Ibland kan man önska att man kunde dra tillbaka huden så att kinderna framhävs, pannan slätades ut och att dubbelhakan försvann. De goda nyheterna är den att det är möjligt att göra. Med åren och tidne som går, mister huden i ansiktet sin elasticitet. Rynkorna fördjupas och dubbelhakan förblir en dubbelhaka. Har man som ung, haft markerade kindben, blir de allt tunnare med åren. Även andra delar i ansiktet förändras med tiden. Det är det som kallas att åldras. Och det är ytterst få som är nöjda med åldrandet som äger rum i ansiktet.
 
Ansiktslyft möjligt
 
Man kan göra ett generellt ansiktslyft med en plastikoperation. Man lägger sig helt enkelt på operationsbordet och en kirurg skär bort överbliven hud i ansiktet och stramar åt huden. Det finns alltid en risk, när man gör en operation. Det är inte helt riskfritt att genomgå en operation, man blir nedsövd och sover under operationen. Dels är risken alltid närvarande just under en operation. Dels finns det en risk att ansiktet blir för åtstramat och att man inte kan le längre. Ungefär som en viss familjemedlem i kungahuset. Ansiktet blir stelt och det kan bli mycket svårt med ansiktsmimiken. 
 
Man behöver inte få stel mimik
 
Ett annat sätt att få bort påsar under ögonen, eller få bort rynkor kring munnen, ögonen eller pannan kan vara att injicera med botox, filler eller något annat. Botox är ett svagt nervdödande ämne som gör att munnen, näsan eller pannan förblir orört. Det är det som gör att rynkan försvinner; den delen av ansiktet rör sig inte och rynkan är borta. Man kan även åstadkomma liknande sak med en filler-injektion. Då slipper man den stela mimiken. Det finns även ett sätt att lyfta ansiktet med trådar som innebär att man med hjälp av flera trådar av kroppseget ämne, skapar ett rutnät i ansiktet som formar ansiktet såsom man önskar.
 
Utseendet påverkar självbilden 
 
Genomgår man en behandling som lyfter hela ansiktet kan man känna sig piggare, vackrare, snyggare och när man känner sig vackrare, bättre och piggare blir man det också. Så vill du känna dig piggare och snyggare kan du se till att se piggare och snyggare ut – då blir du piggare och snyggare. Varför inte både se och känna dig piggare och snyggare? Finns flera kliniker i Stockholm som kan hjälpa dig med det. Här kan du läsa mer om en klinik där du kan göra ett ansiktslyft i Stockholm på https://www.ansiktslyftstockholm.nu.

När du behöver bli av med rynkor i ansiktet

 
 
Huden är mycket elastisk. Det är bland det största organ som vi alla har. Utan huden skulle muskler, nerver och skelett synas, vara skyddslöst och vi skulle helt enkelt inte överleva utan hud. När vi rör på kroppen tänjer sig huden, och när vi återställer kroppen efteråt, ställer huden om sig och återgår till sin stramhet. På mycket små barn ser man tydligt detta. De skriker och hela munnen gapar på mycket små barn (och stora också). Vi har ju alla en gång varit små och haft samma spänstiga hud när vi var barn. Med åren slutar huden vara så elastisk. Den återgår allt mindre till den stramhet som den hade. När vi ler, skrattar, gråter, blir arga och rör på ansiktet bildar huden små veck. När vi har gjort det ett antal 100.000 gånger genom livet, och huden slutar att återgå till sin stramhet, bildar huden ett permanent veck.
 
Sätt att motverka permanenta veck i ansiktet
 
Det finns olika sätt att motverka detta som händer med huden när vi alla blir äldre. Det finns krämer, som ska öka hudens elasticitet. De byggstenar som bygger upp huden, heter kollagen. Om man tillför nytt kollagen i huden, tänker man att huden ska återfå sin forna elasticitet. Det är bara det att det inte finns kollagen någonstans som man kan tillföra hudkrämer, förutom då i till exempel aborterae foster – ja det händer att man tillför substanser från dem. Skönhetsindustrin har många otäcka sidor. Bland annat bygger man ofta läppstift från livmoderkakor som vi skapar när vi får barn och som aborteras i samband med födslar.
 
Filler
 
Man kan med hjälp av kroppseget hyaluronsyra tillföra huden ett slags "utfyllnadsmaterial" – filler som injiceras till exempel i läppar och andra ställen i ansiktet. Har man till exempel höga kindben, minskar kindbenen i volym med åren som går. Då kan man vilja återställa de höga kindbenen med hjälp av filler.
 
Botox
 
Botox är från början något som man upptäckte kunde döda nerver. Sjuka människor, som till exempel hade parkinson, kunde få botox, som dödade nerven just där patienterna drabbade av spasmer. När de fick botox injicerat i de drabbade nerverna minskade spasmerna och patienterna slapp olägenheterna med sjukdomen. Av en slump upptäckte man att det även hjälpte till att släta ut huden. Botox dödar nämligen nerven, så att när man ler, skrattar, gråter och huden bildar veck i ansiktet av de grimaser vi gör med ansiktet, förblir huden orörlig just där botox injiceras.
 
Botox har blivit nummer ett
 
Med tiden har man insett att botox har blivit det bästa sättet att bli av med rynkor i ansiktet. Förut opererade man oftast bort rynkorna, och man spände huden i ansiktet och fick bort rynkorna på det sättet. Sedan insåg man det komplicerade med plastikoperationer. Att endast få en injicering av botox i ansiktet är en så mycket nklare än en hel operation där patienten sövs ner, opereras och sedan får en reltaivt lång konvealscens. Med en enkel botox-injektion kan patienten återgå till sitt arbete, efter några minuters vila och återhämtning. Läs mer här on kliniker som använder botox i Stockholm.