Håret spelar en stor roll i våra liv

Att hårindustrin växt sig markant under senare år är ingen hemlighet och detta gäller både frisörer, produkter och för män och kvinnor; alla intresserar sig för sitt hår och detta är också naturligt. Håret utgör en central del av utseendet och detta är något som de flesta också är medvetna om. Gällande frisörer så skaffar sig en duktigt sådan i dagsläget nästan en slags rockstjärnestatus som gör att kunderna köar för att få sitt hår fixat av denne, han får släppa produkter under eget namn och han blir – kort sagt; någon att räkna med.

Just produkter vidrörde vi ovan och det är denna del som växt sig som allra störst gällande hår. Ställer man sig framför produkthyllan i sin lokala affär så kommer man enbart där att se att den hyllan är betydligt större i dagsläget än vad den var för bara några år sedan – schampo, balsam, inpackningar, vax, spray, gelè... Ja, allt som kan hjälpa folk till en bättre hårkvalitet och snyggare frisyrer. Häri ligger också problemet.

Om sanningen ska fram här så håller verkligen inte alla dessa produkter samma kvalitet och många av dem är direkt dåliga. Något som inte spelar någon roll för företagen i fråga som tack vare marknadsföring ändå kan nå den svaga punkt som finns hos många människor – dålig hårkvalitet. Dessa människor gör också allt för att undkomma detta faktum och det är alltså det som i många fall gjort industrin så blomstrande och lönsam. Man spelar på folks dåliga självförtroende gällande sitt hår och sedan om det handlar om män eller kvinnor spelar ingen roll.

Om vi här ska ge ett tips till de kvinnor som lider av detta faktum så handlar det inte här om någon speciell mirakelprodukt utan om att besöka en frisör och låta denne använda sig av en metod som ger ett bättre resultat; nämligen en hårförlängning.

Hårförlängning är framtiden

En hårförlängning ger nämligen ett relativt permanent resultat – 2-6 månader – och det absolut bästa är att det verkligen inte syns. Ställer du tio personer bredvid varandra där två stycken just genomfört en hårförlängning så är det omöjligt att singla ut dessa.

Visst; förr om åren var en hårförlängning ganska opålitligt och gav ett slarvigt resultat som syntes lång väg – tänk tupé för killar ungefär – men numera har metoder, tekniker och användningen av hår ändrats och utvecklats rejält. Du kommer som kund att få en hårförlängning helt anpassat efter ditt eget hår, varenda hårtopp kommer att få en grundlig genomgång och du kommer även att få metoden vald efter statusen på ditt hår.

Har du ett tunnare hår så väljer frisören en variant av hårförlängning medan den med ett lite tjockare hår får en annan. Det här är den säkraste metoden att skaffa sig det där lilla extra som människor med sämre hår kan ha svårt att göra; här betalar man för frisörens jobb och för hårförlängningen i sig.

Man betalar inte för att det dyker upp någon mirakelprodukt som inte fungerar på tv-skärmen. En hårförlängning hos en frisör är den absolut bästa delen av denna expansiva bransch som hårindustrin är i dagsläget.