Genomför ett ansiktslyft i Stockholm

Alla är vi olika och detta gäller i allra högsta grad våra kroppar. Vi föds med olika genetiska förutsättningar, vi har olika typer av anlag – vissa har lätt att gå upp i vikt, en del tappar håret och en del människor ser äldre ut än vad de i själva verket är. Då det kommer till våra hudar så är detta definitivt inget undantag och detta speciellt om man ser till våra ansikten. Man kan ställa två stycken 50-åringar bredvid varandra och där man tar för givet att den ene är över sextio år medan man gissar att den andras ålder är runt fyrtio.

Det är just ansiktet som utgör det stora problemet för många som åldras, man kanske känner sig ung, pigg och fräsch inombords och rent kroppsligt – men då man tittar sig själv i spegeln så ser man att pannan är rynkig, man ser att det finns antydan till en dubbelhaka och man ser att ögonen är alldeles svullna och trötta. Det här är för övrigt inte ett problem som enbart är exkluderat till de som åldras; som vi sa – vi är alla olika och det innebär att även en 25-åring kan lida av de problem i ansiktet vi ovan nämnde.

Här ska man också veta att saker som rökning, alkohol och vilken typ av kost man äter i allra högsta grad påverkar hur man ser ut i sitt ansikte. Oavsett orsak dock så finns det en gemensam nämnare i detta och det är följande: man måste anlita professionell hjälp om man vill korrigera rynkor och exempelvis hängande ögonlock.

Men, tänker många här – jag har ju sett reklam för en kräm på tv som lovar att jag inom kort kommer att bli av med mina rynkor och få en slät panna? Svaret är att dessa inte fungerar. De kan vara väldigt effektiva i ett rent förebyggande syfte, men för att korrigera så måste man anlita hjälp och exempelvis besöka en klinik för att genomföra ett ansiktslyft; något som många förknippar med smärta, narkos, lång konvalescens och en hög kostnad. Kort sagt: man tar för givet att ett ansiktslyft är väldigt problematiskt och av den anledningen så avstår man.

Många typer av ett ansiktslyft

Här ska man veta att det numera finns väldigt många olika typer av ansiktslyft och att en del av dessa går att genomföra utan narkos – med hjälp av exempelvis trådar – och där man slipper vara borta från jobbet någon längre tid. Just ansiktslyft med trådar är något som många kliniker i Stockholm i dagsläget erbjuder och denna metod är också något som visat sig fungera.

Är ansiktslyft med trådar på en klinik då något för dig? Inte nödvändigtvis. Som vi sa; alla är vi olika och vilket typ av ansiktslyft som passar dig och ger dig bäst resultat är något som kommer att visa sig vid den initiala konsultationen som alltid ska göras innan.