Det finns faktiskt inga genvägar till skönhet!

 
 
 Vill du gå ner i vikt? Vill du ha en bättre kvalitet på ditt hår? Vill du ha en större rumpa? Större bröst? Eller bara en mer hälsosam livsstil? Då finns det inga genvägar att komma dit. Kvaliteten på håret, hyn och naglar beror på vad du äter. "Du är vad du äter" är till viss del helt sant. Äter du en massa skräpmat; fett och ingen näring som det ofta är i snabbmaten från hamburgerkedjor med friterade pommes-frites, lökringar och annat, ger mest bara en massa fett men ingen näring.
 
Du är (nästan) vad du äter
 
Tänk dig skillnaden i näring på en bricka från en hamburgerkedja, och jämför det mot en bricka med en tallrik med laxsallad, ett glas juice och en rågbrödsmörgås med ost. Äter du något av detta ofta, eller nästan varje dag, kommer din kropp att se väldigt olika ut. Du vet säkert en hel del om detta redan. Så om du vill ta tag i hur du ser ut, säg om ett år med de olika alternativen när det kommer till kost, bör du ta tag i detta reda nu. Det du gör nu, kommer att vara resultatet om några år.
 
Kick-starta resan mot ett bättre du
 
Det finns en skönhetssalong i Vasastan som vill arbeta långsiktigt med människors skönhet. Då utgår de från att de vanor du har idag kommer att ge resultat om några år. Och att om du enbart åtgärdar ytan, till exempel med Filler eller med Botox, kommer problemen att återkomma om några år. Då är det bättre att vända hela livet och vanorna redan nu. Då måste man börja äta rätt och träna rätt, och kan kick-starta den resan med elektroterapi. De menar att det som kan förändra en inifrån och ut är att man startar med mer aktivt liv, man äter bättre och blir motiverad till bättre levnadsvanor.
 
Få hjälp med att komma igång
 
Att leva bättre ger inte bara en skönnhet, det ger en ett mer hälsosamt liv. Det ger en ett längre liv och mer kvalitet i livet. Att bra banta är heller ingen idé. Så snart du har slutat banta, går du upp alla kilon, om du inte har ändrat på djupet ditt liv och hur du äter vad du äter om du fortsätter att sitta på jobbet, på fritiden och på helgerna. Det du behöver är att vända hela skutan; börja träna – och gör det till en god vana, att äta rätt – och göra det till din livsstil och så vidare och så vidare. 
 
De flesta klarar inte av det. Det blir en vacker tanke, som bara förblir en tanke. Det du behöver är uppmuntran, en kick-start för att vända hela skutan. Och de arbetar inifrån (mentalt) med självbilden ut, så att du ser bättre ut, med hjälp av kosten, träningen, elektroterapin. Du kan testa gratis innan du bestämmer dig. Här kan du läsa mer om denna skönhetssalong i Vasastan.