Flytta volymen från midjan till rumpan

Tänk att man kan vrida tillbaka klockan! Ja, nu är det ju inte bokstavligt talat, men när det kommer till den egna kroppen är det fullt möjligt. Om du har varit med om att kroppen inte förändras, hur mycket du än tränar? Du går på än den ena dieten efter den andra – och inget händer? Jo, du går ner i början och så snart du har slutat med dieten så är kilona tillbaka? Man kan ju inte ständigt gå hos Viktväktarna, eller ständigt fasta med 5-2 metoden. Man måste ju hinna leva ett vanligt liv också. Det får vara lagom med träning, lagom med mat och så vill man ha en kropp som man själv är nöjd med. Har du någonsin tänkt att du önskar att du kunde lyfta fettet från magen, till rumpan i stället? Visste du att man faktiskt kan göra det?
 
Skönhetsklinik i Stockholm som gör det möjligt
 
Det finns en klinik i Stockholm som gör just detta möjligt. Metoden heter "Brazilian Butt Lift". Den innebär att du kan skulptera kroppen precis som du önskar det. Har du för stor mage, kan du få en mindre mage. Då ser man till att fettet och överbliven hud avlägsnas. Det fett som man har tagit bort, bearbetas så att död vävnad inte opereras in i kroppen igen. Fettet ska omvandlas så att man kan injicera det på ställen i kroppen som du önskar det. Varför inte få en rumpa som Jennifer Lopez, eller Kim Kardashian? Tar man bort fettet från magen och ryggen får man fram den effekt som man vill, och som markerar rumpans form. På det sättet skulpterar man kroppen på sätt som du önskar dig.
 
Träning formar inte kroppen som vi önskar den
 
Med träning åstadkommer du inte det som vi önskar oss, framför allt åstadkommer träning inte den form på rumpan som vi önskar oss. Träning är däremot alltid bra för hälsans skull och föryngrar kroppen, gör den mer uthållig, friskare och är bra både för hjärna och muskler. Däremot formar träningen inte kroppen så som vi önskar och skulle du bli kroppsbyggare, så är det själva musklerna som blir större. Fortsätter du att äta som förut, blir kroppen i stället stadigare, och du blir stark men man kan inte forma kroppen med att lyfta vikter och träna på gymmet. Däremot kan du få snygga armmuskler och benmuskler. Magen blir fastare, men rumpan fortsätter har den form som förut, men får en fastare form. Vill man ha  en rumpa som Jennifer Lopez, eller Kim Kardashian måste man göra något annat.
 
Så går en Brazilian Butt Lift till
 
Här får du veta hur själva  "Brazilian Butt Lift" går till och vilka olika steg man vidtar för att åstadkomma det man vill med metoden.
 
1. konsultation
 
Det första man gör är att du går till skönhetskliniken och får ett samtal med kirurg, eller sjuksköterska som berättar för dig hur det hela går till. Det är viktigt att du vet vad som ska hända och hur det går till och att du vet vilka förväntningar du kan ha på metoden, vad du bör tänka på och hur du ska göra för att resultatet ska bli så bra som det bara kan bli.
 
2. fettsugning
 
Först gör man en första fettsugning som avlägsnar det fett som du inte önskar dig. Det är ju det fett som sedan används för att forma rumpan precis som du önskar den. Du slipper det fett som du inte vill ha. Man tar även bort överflösig hud så att det inte blir så uppenbart vad som har hänt. Sedan får du vila dig och låta kroppen återhämta sig. Man brukar låta det går några veckor mellan fettsugningen och nästa steg.
 
3. insprutning av fettet
 
När det sedan har gått några veckor injicerar man fettet i rumpan. Det är mycket viktigt att du de närmaste veckorna efter injiceringen inte sitter ner, eftersom det formar rumpan på sätt som du förmodligen inte önskar dig. Därför bör du stå eller ligga ner, men inte sitta på rumpan. Man gör några injiceringar cirka var sjätte vecka för att kroppen ska stabiliseras och hinna anpassa sig till förändringarna.