Åtgärda just det som du behöver

 
Har du rynkor i pannan, kring munnen eller vid näsan? Har du påsar under ögonen? Har du insjunkna kinder? Önskar du att du kunde föryngra ditt utseende? Ibland kan man önska att man kunde dra tillbaka huden så att kinderna framhävs, pannan slätades ut och att dubbelhakan försvann. De goda nyheterna är den att det är möjligt att göra. Med åren och tidne som går, mister huden i ansiktet sin elasticitet. Rynkorna fördjupas och dubbelhakan förblir en dubbelhaka. Har man som ung, haft markerade kindben, blir de allt tunnare med åren. Även andra delar i ansiktet förändras med tiden. Det är det som kallas att åldras. Och det är ytterst få som är nöjda med åldrandet som äger rum i ansiktet.
 
Ansiktslyft möjligt
 
Man kan göra ett generellt ansiktslyft med en plastikoperation. Man lägger sig helt enkelt på operationsbordet och en kirurg skär bort överbliven hud i ansiktet och stramar åt huden. Det finns alltid en risk, när man gör en operation. Det är inte helt riskfritt att genomgå en operation, man blir nedsövd och sover under operationen. Dels är risken alltid närvarande just under en operation. Dels finns det en risk att ansiktet blir för åtstramat och att man inte kan le längre. Ungefär som en viss familjemedlem i kungahuset. Ansiktet blir stelt och det kan bli mycket svårt med ansiktsmimiken. 
 
Man behöver inte få stel mimik
 
Ett annat sätt att få bort påsar under ögonen, eller få bort rynkor kring munnen, ögonen eller pannan kan vara att injicera med botox, filler eller något annat. Botox är ett svagt nervdödande ämne som gör att munnen, näsan eller pannan förblir orört. Det är det som gör att rynkan försvinner; den delen av ansiktet rör sig inte och rynkan är borta. Man kan även åstadkomma liknande sak med en filler-injektion. Då slipper man den stela mimiken. Det finns även ett sätt att lyfta ansiktet med trådar som innebär att man med hjälp av flera trådar av kroppseget ämne, skapar ett rutnät i ansiktet som formar ansiktet såsom man önskar.
 
Utseendet påverkar självbilden 
 
Genomgår man en behandling som lyfter hela ansiktet kan man känna sig piggare, vackrare, snyggare och när man känner sig vackrare, bättre och piggare blir man det också. Så vill du känna dig piggare och snyggare kan du se till att se piggare och snyggare ut – då blir du piggare och snyggare. Varför inte både se och känna dig piggare och snyggare? Finns flera kliniker i Stockholm som kan hjälpa dig med det. Här kan du läsa mer om en klinik där du kan göra ett ansiktslyft i Stockholm på https://www.ansiktslyftstockholm.nu.

Kommentera här: