Våga 3D Tatuering av Ögonbryn

 
Har du asymmetriska ögonbryn? Eller var du ung på 80-talet och plockade bort det mesta av dina ögonbryn? Många som har tunna eller nästan icke-existerande ögonbryn skulle må bra av att tatuera in nya, snygga och väl synliga ögonbryn. Lösningen på dilemmat med icke-existerande ögonbryn är att låta 3D tatuera ögonbryn. Då tatueras det in tunna blad med pigment (färg) i överhuden där ögonbrynen ska vara. 
 
Sedan har du väl synliga ögonbryn
 
När man tatuerar in ögonbryn, lägger man streck i huden som ser ut som naturliga ögonbryn. Ett enda blad med pigment innehåller mellan 10-16 nålar som lägger in färgen i överhuden. Färgerna läggs nära hudens yta som gör att de syns tydligt. Vilken färg som läggs i tatueringen väljs utifrån dina egna färger och så att de passar din hårfärg och ögonfransarnas färg. Det är ju inte meningen att man först och främst ser ögonbrynen, utan att de ska framhäva dina ögon och så att ansiktet får en snygg inramning. Om du 3D tatuerar in ögonbryn slipper du lägga tid på sminka dem på morgnarna. Istället är det bara att lägga på en naturlig foundation på morgonen så är du klar för dagen. Kanske du vill lägga på ett snyggt läppstift innan du går till jobbet, när du har borstat tänderna – sedan är du klar för en ny arbetsdag, eller en ledig dag.
 
Förut kanske man såg överdrivna och tatuerade ögonbryn, men med de moderna metoder som man numera använder sig av, kan man få så naturliga ögonbryn som det bara går. Metoden för detta heter Phibrows-metoden och innebär att den som gör tatueringen lägger in små, små "hårstrån" med hjälp av tatueringsnålen, vilket för att de se mycket naturliga ut. 
 
Så går en 3D tatuering till
 
Först träffar du den som ska göra tatueringen på dig. Välj noga vilken skönhetssalong som ska utföra 3D tatueringen av dina ögonbryn. Om du vill kan du få lokalbedövning, men det brukar inte behövas då det inte gör ont. Det är inte som när man gör annan tatuering. När du träffar specialisten för din 3D tatuering av ögonbrynen, betsämmer ni färg, form och storlek tillsammans. Du berättar hur du önskar att de ska se ut. Sedan bokar ni in en tid för själva 3D tatueringen av ögonbryn. Själva 3D tatuteringen av ögonbryn brukar ta 2 timmar. Innan hon, eller han, sätter igång med 3D tatueringen av ögonbrynen bestämmer ni tillsammans hur det ska göras och hur det ska bli. Allt för att du ska bli så nöjd det bara går.
 
Välj skönhetssalong noggrant. Du bör alltid kontrollera skönhetssalongen som du funderar på att anlita. När det kommer till nålar och tatueringar är hygien mycket viktig. Läs på så mycket som du bara kan om dem som du funderar på att anlita. Här är det viktigast att de använder sig av den omnämnda Phibrows-metoden och att de är erfarna. Läs på om omdömen om skönhetssalongen.

Kommentera här: